Werken bij » Jouw werkgever

Aandacht voor jouw wensen, ambities en talenten

OBSH is niet zomaar een werkgever. Het is een organisatie die veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht, goede gesprekken over wensen, ambities en talenten en waardering voor het werk dat je doet. Als je voor OBSH werkt, sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met een team van betrokken collega’s en leidinggevenden die jouw ontwikkeling en groei stimuleren.

Bij OBSH vinden we het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Daarom is er veel ruimte voor begeleiding en eigenaarschap. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien in jouw vakgebied. Je leert van je collega’s en schoolopleider, maar ook van trainingen, opleiding en workshops die je bijvoorbeeld kunt volgen via onze eigen academie.

Verbinding

Bij OBSH werken we niet alleen aan de ontwikkeling van jou als werknemer, we vinden het ook belangrijk dat er een goede verbinding is tussen jou en de andere collega’s. We organiseren regelmatig activiteiten en bijeenkomsten en er heerst een open en informele sfeer. Dit alles draagt bij aan het werkgeluk van onze medewerkers. 

Nieuwsgierig? 

Als je op zoek bent naar een werkgever waarin persoonlijke aandacht, ontwikkeling en verbinding centraal staan, dan ben je bij OBSH aan het juiste adres. Wij zijn trots op onze medewerkers en doen ons uiterste best om hen een stimulerende werkomgeving te bieden. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op onze website werken bij OBS Helmond.

Vacatures

Interviews

VIP-TEAM