Werken bij » Vervangerspool

Werken bij ons VIP-team

Werken bij het VIP-team bij OBSH betekent dat je terecht komt in een organisatie die serieus omgaat met haar personeel. De instroom van enthousiaste leerkrachten vormt een kapitaal voor onze toekomst. Daarom voegen we maar wat graag gekwalificeerde en gemotiveerde leerkrachten toe aan ons VIP-team!  

Als VIP-kracht kun je binnen Stg. OBS Helmond rekenen op een uitdagende functie, waarbij leren en werken samenkomen in een inspirerende omgeving. De functie is een reguliere (vaste) baan als groepsleerkracht, binnen de cao Primair Onderwijs, met als bijzondere taak het vervangen van leerkrachten bij ziekte of ander verlof. Vanuit ons vaste VIP-team word je ingezet op verschillende vervangingen op de OBSH-scholen (kortdurende en langdurige vervangingen) heb je een vast aanspreekpunt en word je goed begeleid door een schoolopleider/coach.

Meer weten? 

Wil je meer weten over jouw en onze mogelijkheden hierin? Neem dan contact op met onze recruiter Julia van de Ven (sollicitatie@obsh.nl of 0682898117). Wil je meteen solliciteren, bekijk dan hier de vacature